autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Melcişori umpluti cu sunca

Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
Pentru aluat: 250 g faina, drojdie cit o nuca, 5 linguri de ulei, 5 linguri apa calduta şi 2 lingurite de zahar şi un ou pentru uns., Pentru umplutura: 250 g sunca afumata macinata amestecata cu o lingurita de mustar, piper şi o lingura de pesmet, maghiran si 100 g cascaval ras.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pentru aluat: se amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia pina face bule, apoi se amesteca cu faina un praf de sare si uleiul pina devine un aluat elastic, care se lasa sa cresca pina isi dubleaza volumul.
Pentru umplutură: se macina sunca cu piper, mustar şi pesmet pina devine o pasta.
Se intinde aluatul in foaie dreptunghiulara, se pune toata crema uniform, se ruleaza, apoi se taie în bucati de 3 cm lungime. Se asează intr-o tava unsa cu margarina si se unge cu oul batut si se presara desupra cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcişori umpluti cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu gem si prune uscate

Tarta cu gem si prune uscate

Untul moale, la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra, pana ce amestecul devine cremos.

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu  urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, lapte, bere, sare, ulei si faina se face un aluat consistent ca smintina si se lasa la odihna

22 voturi    25 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluat: 250 g faina
  • drojdie cit o nuca
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri apa calduta şi 2 lingurite de zahar şi un ou pentru uns.
  • Pentru umplutura: 250 g sunca afumata macinata amestecata cu o lingurita de mustar
  • piper şi o lingura de pesmet
  • maghiran si 100 g cascaval ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
paine de sarbatoare impletita