Meniu cu branza si oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Meniu cu branza si oua

Ingrediente

  • branza topita
  • branza cu mucegai- diverse sortimente
  • svaiter
  • cascaval
  • oua
  • struguri
  • felii de portocale
  • masline
  • felii de ananas

Mod de preparare

Preparatele de branza in combinatie cu struguri, ananas sau portocale,au un gust deosebit de bun.

Putem obtine un mic dejun sau aperitiv pentru o masa deosebita din diverse categorii de branzeturi,chiar si un meniu cald din cascaval pane.

Noi am servit diverse combinatii in saptamana alba ce tocmai s-a incheiat.

Sper sa fiu de folos cu idei pentru platou cu branzeturi

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni