autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2 felii muschi de vitel, 2 felii muschi de porc, cartofi, 1/2 varza alba, 3 rosi, sare, piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Tai pieptul de pui in doua. Asezi carnea pe grillul incins.Rumenesti carnea pe ambele parti. Prajesti cartofii. Tai varza foarte subtire pentru salata.
Asezi pe farfurie, o portie de cartofi si cate felie din fiecare carne de porc, de pasare si de vitel.Ornezi cu felii de rosie si salata verde.
Salat o asezi in castron,ornezi cu felii de rosie.Asezonezi la masa, dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga carnea tocata,sare,piper,cimbru,pasta

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Frumos arata preparatele !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Foarte frumoasa prezentarea,de drag sa-i mananci.Felicitari.

  • Fara foto

    Cely , 23 septembrie 2009

    Tai rondele de rosie in felii foarte subtiri(cu feliatorul sau cu un cutit ascutit).Distantezi putin feliile, apoi faci ca un sul.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Imi place...........cum ai taiat rosia?

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte frumos,felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Simplu si delicios.Felicitari.Rosia arata superb.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O bunatate si arata atat de bine....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 felii muschi de vitel
  • 2 felii muschi de porc
  • cartofi
  • 1/2 varza alba
  • 3 rosi
  • sare
  • piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos arata preparatele !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Coaste de porc fierte in bere