autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Meniu in stil chinezesc

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Ingrediente
1 piept de pui fara os si piele, 1 ardei kapia rosu, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben, 1 legatura ceapa verde, 2 ardei chili, 1 morcov, 1 telina (radacina), 1 lingura ulei, 1 lingurita amidon, 1 lingura sos Worcester, 1 lingurita sos soia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Spalam si curatam ardeii de seminte si cotoare, apoi ii taiem in cuburi cam de 2cm. La fel portionam si pieptul de pui. Ceapa spalata , o feliem. Morcovul si telina, dupa ce le-am curatat si spalat, le taiem in forma de betisoare subtiri.
Punem uleiul la incins in tigaia wok si pentru inceput adaugam morcovul si telina, amestecam sa nu se arda si sotam 2-3’ la flacara mare. Scoatem legumele pe o farfurie si in acelasi ulei punem ardeii cu ceapa si procedam exact la fel ca si cu morcovii, apoi le scoatem. Punem in tigaie carnea, o calim pana-si schimba culoarea si se rumeneste putin, dupa care adaugam legumele sotate. Adaugam 2 linguri de apa, sosul soia si Worcester si lasam la foc mic, cam 5’. Adaugam amidonul, amestecam putin sa se lege sosul si oprim flacara.
Servim impreuna cu orez fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Meniu in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui (8 bucati)

Rulouri de pui (8 bucati)

Pieptul de pui se feliaza subtire,evitand astfel acel procedeu de a-l lovi cu ciocanul(prin acesta

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada cu praz si ghimbir

Rulada cu praz si ghimbir

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime,

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Camelia draga, ma bucur ca-ti place, pupici.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Ramona draga... ma faci sa zambesc hi,hi... oricum iti multumesc, pupici.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Adriana, Sorina, Mihai, va multumesc foarte mult pentru aprecieri...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

      O mancare chinezeasca imbietoare si o prezentare frumoasa.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 21 februarie 2011

      E foarte buna reteta ta, mie imi place si gatesc foarte des mancare chinezeasca. Felicitari!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 februarie 2011

      Vai Lia, ce de bunãtãti pregãtesti!!! sã ne anunti când deschizi restaurant!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

      Felicitarile mele! O reteta deosebita si o prezentare foarte frumoasa.*****

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

      mmmm ce bunatate !!! i-mi este foame , ma poftesti la masa ta ?o bunatate *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

      Yami yami...ce deliciu! Bravo!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei chili
  • 1 morcov
  • 1 telina (radacina)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita sos soia

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Camelia draga, ma bucur ca-ti place, pupici.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chec din carne de porc