Spalam si curatam ardeii de seminte si cotoare, apoi ii taiem in cuburi cam de 2cm. La fel portionam si pieptul de pui. Ceapa spalata , o feliem. Morcovul si telina, dupa ce le-am curatat si spalat, le taiem in forma de betisoare subtiri.
Punem uleiul la incins in tigaia wok si pentru inceput adaugam morcovul si telina, amestecam sa nu se arda si sotam 2-3’ la flacara mare. Scoatem legumele pe o farfurie si in acelasi ulei punem ardeii cu ceapa si procedam exact la fel ca si cu morcovii, apoi le scoatem. Punem in tigaie carnea, o calim pana-si schimba culoarea si se rumeneste putin, dupa care adaugam legumele sotate. Adaugam 2 linguri de apa, sosul soia si Worcester si lasam la foc mic, cam 5’. Adaugam amidonul, amestecam putin sa se lege sosul si oprim flacara.
Servim impreuna cu orez fiert.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii