autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Meniu la Dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
2 felii de ceafa de porc,, 6 cartofi marisori, , piper,, o varza pentru salata,, linguri ulei de masline3, , 2 linguri otet balsamic, , o rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda.
Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu salata de varza, ornata cu felii de rosie si, dupa placere, cu felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Meniu la Dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Ceafa de porc...tare buna mai este!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Multumesc fetelor pentru arecieri. Dar sa stiti ca e hiar gustos. Se face rapid.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Suna tentant.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Ce bine arata,mi sa facut foame......

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Bravo, Cely! Foarte bun, foarte bun..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc,
  • 6 cartofi marisori
  • piper,
  • o varza pentru salata,
  • linguri ulei de masline3
  • 2 linguri otet balsamic
  • o rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Ceafa de porc...tare buna mai este!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti