autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Meniu la Dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
2 felii de ceafa de porc,, 6 cartofi marisori, , piper,, o varza pentru salata,, linguri ulei de masline3, , 2 linguri otet balsamic, , o rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda.
Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu salata de varza, ornata cu felii de rosie si, dupa placere, cu felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Meniu la Dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limbă cu măsline

Limbă cu măsline

Spălăm foarte bine limboiul în apă rece! Curățăm morcovii păstârnacul și ceapa și îi

11 voturi    5 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Ceafa de porc...tare buna mai este!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Multumesc fetelor pentru arecieri. Dar sa stiti ca e hiar gustos. Se face rapid.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Suna tentant.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Ce bine arata,mi sa facut foame......

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Bravo, Cely! Foarte bun, foarte bun..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc,
  • 6 cartofi marisori
  • piper,
  • o varza pentru salata,
  • linguri ulei de masline3
  • 2 linguri otet balsamic
  • o rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Ceafa de porc...tare buna mai este!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti