Mod de preparare
Se spala bine merele. Se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, dar nu de tot, pentru ca altfel ar curge umplutura din ele, astfel se scobesc de sus in jos, fara a le elimina codita din fund, astfel se fixeaza mai bine in tava din cuptor.
Apoi se umplu cu bucatele de unt, zahar, scortisoara si abia apoi se asaza intr-o tava termorezistenta, se introduc in cuptorul preincalzit. Se tin in cuptor pana ce devin moi si delicioase. Dupa aceea se servesc cu dulceata.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii