1. Se spala merele si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o forma intinsa, termorezistenta si unsa cu unt. Se toarna jeleu de coacaze in mere si se presara peste ele zahar si scortisoara. Deasupra se pun felii de migdala si untul taiat felii.
2. Se pun la cuptor si se tin cam 20 de minute la 175*C. Se servesc cu frisca proaspat batuta si zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii