Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 iulie 2008
Ingrediente
8 mere de marime egala,, 8 lingurite jeleu de coacaze,, 1 varf de cutit de scortisoara,, 4 linguri zahar,, 50g.unt,, 50g.migdale taiate pe lung
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1. Se spala merele si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o forma intinsa, termorezistenta si unsa cu unt. Se toarna jeleu de coacaze in mere si se presara peste ele zahar si scortisoara. Deasupra se pun felii de migdala si untul taiat felii.
2. Se pun la cuptor si se tin cam 20 de minute la 175*C. Se servesc cu frisca proaspat batuta si zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "MERE COAPTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Intr-un bol amestecam zaharul, nucile, stafide si ghimbirul.
Merele se spala, se taie partea de
6 voturi
1 comentariu
2h 5 min
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.Intr-un
2 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate