autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

MERE COAPTE

Autor: marius (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
4 mere mari, 3 linguri de unt, 3 linguri zahar pudra, scortisoara si cuisoare macinate, 2 linguri zahar brun

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul merelor, apoi se freaca 2 linguri de unt cu zaharul pudra, scortisoara si cuisoara. Acest amestec se introduce in mere. Merele se tavalesc in untul ramas topit, apoi in zaharul brun, dupa care se introduc la cuptor pentru 15 min., la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "MERE COAPTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
mere si gutui coapte

mere si gutui coapte

Spalam fructele si scoatem samburii(merele le-am lasat intregi,gutuile le-am taiat in doua pe verticala)si

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele

1 vot    2 comentarii
35 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 mere mari
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri zahar pudra
  • scortisoara si cuisoare macinate
  • 2 linguri zahar brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de caise