Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
pentru 10 mere se ia 1/2 pahar de dulceata
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava. Se adauga 2-3 linguri de apa si se da tava la cuptor pentru 15-20 minute. Imediat ce merele se inmoaie se scot din cuptor se lasa sa se raceasca putin dupa aceea se asaza pe platou si se toarna deasupra siropul pe care l-au lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge 1/2 pahar de pesmet, migdale pisate marunt sau nuci tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu dulceata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de fructe
Am taiat fructul in doua jumatati egale, iar cu ajutorul cutitului l-am desprins usor de pielita
4 voturi
5 comentarii
30 min
Spalam fructele si le lasam la scurs. Spalam pepenele, taiem o calota putin mai sus de jumatate.
55 voturi
23 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Super !