autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Mere coapte in aluat special

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
12 mere mici, 75g zahar,30g stafide,scortisoara Aluat-200g branza dulce de vaci,180g margarina sau unt, faina,1 ou,50g zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Merele spalate si curatate de coaja se golesc de seminte ,si se umplu cu stafide si zahar amestecat cu scortisoara. Se framanta un aluat fin din faina,branza,margarina ,ou si putina sare.Se intinde o foaie ,se taie in patrate suficient de mari ptr. a imbraca un mar.Se ung marginile cu ou si se lipesc acoperind marul.Se pune pe fiecare mar o rondea mica de aluat,se cerne zahar pudra deasupra si se coc in cuptorul incins,la foc moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte in aluat special" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cinnamon roll muffins

Cinnamon roll muffins

Pentru aluat - se pun toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza folosind paletele de framantare

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Fursecuri vanilate cu rahat

Fursecuri vanilate cu rahat

Intr-un castron, am amestecat untul cu zaharul si cu semintele de vanilie. Faina am amestecat-o

17 voturi    14 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 12 mere mici
  • 75g zahar,30g stafide,scortisoara Aluat-200g branza dulce de vaci,180g margarina sau unt, faina,1 ou,50g zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Muffins de Caipirinha