autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Mere coapte in aluat special

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
12 mere mici, 75g zahar,30g stafide,scortisoara Aluat-200g branza dulce de vaci,180g margarina sau unt, faina,1 ou,50g zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Merele spalate si curatate de coaja se golesc de seminte ,si se umplu cu stafide si zahar amestecat cu scortisoara. Se framanta un aluat fin din faina,branza,margarina ,ou si putina sare.Se intinde o foaie ,se taie in patrate suficient de mari ptr. a imbraca un mar.Se ung marginile cu ou si se lipesc acoperind marul.Se pune pe fiecare mar o rondea mica de aluat,se cerne zahar pudra deasupra si se coc in cuptorul incins,la foc moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte in aluat special" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca si stafide

Cozonac cu nuca si stafide

Povestea acestui cozonac si probabil a tuturor cozonacilor pufosi din lume, incepe pe 23 decembrie. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
5h
Dulciuri diverse
Desert zebra

Desert zebra

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 12 mere mici
  • 75g zahar,30g stafide,scortisoara Aluat-200g branza dulce de vaci,180g margarina sau unt, faina,1 ou,50g zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
"Kiss & Tell" - crema de ciocolata