Pregatire:
Merele se spala,se curata de cotoare,se taie cuburi medii
Preparare:
Se pune untul la topit intr-o tigaie,rozmarinul,scortisoara si merele cuburi.Cand se inmoaie pe jumatate merele se pune calvadosul sau rachiul de mere.Scoateti merele din tigaie si formati sosul in tigaie,adaugand vinul si zaharul.Lasati sa se topeasca si sa se reduca sosul.Amestecati din nou cu merele si mai lasati un minut pe foc.
Servire:
Montati merele cu putin sos pe farfurie,peste ele puneti o cupa de inghetata,decorati cu o frunza de menta si serviti imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii