autor:

Mihaela_Miha

» » Dulciuri diverse

Mere glazurate

Autor: Mihaela_Miha (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Miha (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2013

Ingrediente
5 mere, 50 g. Unt, Zahar, Un pic de cacao, Tepuse de lemn, 1 Sticluta esenta de rom, o ciocolata, optional 2 linguri de: Nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita puneti la foc mic 1-2 linguri de apa si untul. Le amestecati dupa care adaugati cacao si un pic de esenta de rom(optional si 2 linguri de nuca de cocos).Tot pentru decor puneti o ciocolata si o lingurita de apaintr-o cratita si o topiti.Infigeti tepusele in mere. Le puneti deasupra unei cratite si le treceti prin compozitia obtinuta. Dupa care ornati cu niste ciocolata topita.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere glazurate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Nu e Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca este delicios Prima data se face cafeaua

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura

Prajitura "a la Tina"

Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul , zaharul vanilat

34 voturi    17 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 mere
  • 50 g. Unt
  • Zahar
  • Un pic de cacao
  • Tepuse de lemn
  • 1 Sticluta esenta de rom
  • o ciocolata
  • optional 2 linguri de: Nuca de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Miha
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Dupa ce cumparati aluatul de foietaj asteptati sa se dezghete, iar apoi il rupeti in jumatate si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite cu branza de vaci si caramel, la cuptor