Mere glazurate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 mere
  • 50 g. Unt
  • Zahar
  • Un pic de cacao
  • Tepuse de lemn
  • 1 Sticluta esenta de rom
  • o ciocolata
  • optional 2 linguri de: Nuca de cocos

Mod de preparare

Intr-o cratita puneti la foc mic 1-2 linguri de apa si untul. Le amestecati dupa care adaugati cacao si un pic de esenta de rom(optional si 2 linguri de nuca de cocos).Tot pentru decor puneti o ciocolata si o lingurita de apaintr-o cratita si o topiti.Infigeti tepusele in mere. Le puneti deasupra unei cratite si le treceti prin compozitia obtinuta. Dupa care ornati cu niste ciocolata topita.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise