Intr-o cratita puneti la foc mic 1-2 linguri de apa si untul. Le amestecati dupa care adaugati cacao si un pic de esenta de rom(optional si 2 linguri de nuca de cocos).Tot pentru decor puneti o ciocolata si o lingurita de apaintr-o cratita si o topiti.Infigeti tepusele in mere. Le puneti deasupra unei cratite si le treceti prin compozitia obtinuta. Dupa care ornati cu niste ciocolata topita.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii