autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Mere in foietaj

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
mere, zahar, scortisoara, zahar vanilat, faina, oua, zahar farin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Foietajul se intinde in foaie, cu grosimea de 1 cm si se taie in patrate cu latura de cca 10 cm. In mijlocul fiecarui patrat se asaza cate un mar, se ung colturile patratului cu ou, se aduc peste mar si se unesc. Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coc la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trandafiri din aluat foietaj si mere

Trandafiri din aluat foietaj si mere

Spalam merele si le taiem in doua. Indepartam cotorul si semintele. Taiem fiecare jumatate de mar

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Foietaj cu mere

Foietaj cu mere

Se scoate foietajul de la congelator si se lasa la dezghetat pe masa (atentie, nu se lasa sa ajunga

7 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • mere
  • zahar
  • scortisoara
  • zahar vanilat
  • faina
  • oua
  • zahar farin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema si capsune