Intr-un vas se pun galbenusurile cu sarea, aromele si scortisoara si se amesteca.
Se pune apoi uleiul si cca 400 ml lapte si se amesteca.
Se pune apoi toata faina si se amesteca bine, cu dosul unei linguri de lemn, pina cind compozitia nu mai are cocoloase. Se dilueaza cu restul de lapte, adaugind putin cite putin, la inceput.
Se adauga merele rase, se amesteca bine, apoi se pun albusurile (batute spuma) si se amesteca incet, pina ce compozitia e omogena.
Se prajesc, in ulei fierbinte, luand din compozitie cu o lingura.
Prajite, se pun pe servetele absorbante. Se servesc caldute sau reci, presarate cu zahar pudra si scortisoara pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii