Se fierbe arpacasul circa o ora in apa multa, se scurge si se pune deoparte.
Se spala merele, se taie capacelul, se scobesc cu grija, iar miezul se taie cubulete, se caleste in margarina si se stinge cu zeama de lamaie.
Caisele, prunele si nucile taiate marunt se incorporeaza - impreuna cu apa - in miezul de mere si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute.
Se adauga si arpacasul fiert, se amesteca bine si se umplu merele. Se ung de jur imprejur cu miere si se coc circa 15 minute in cuptorul incins la 170ş.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii