1. Se incinge untul, se adauga faina, se caleste usor si se stinge cu lapte. Se fierbe sosul format pana se ingroasa. Se adauga cascavalul ras, nucsoara si sare dupa gust.
2. Se spala merele, se inlatura cotorul si semintele si se scobesc de miez. Partea inferioara a merelor se infasoara in folie de aluminiu, se umplu cu crema de cascaval si se pun intr-o tava la copt, in cuprtorul preincalzit. Se coc 25 minute. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii