autor:

ildy

» » Aperitive

Mere umplute cu piept de pui

Autor: ildy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ildy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Ingrediente
12 mere, 400 g piept de pui, 80 g unt, 1 lingura faina, 1 lingura zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai carnea de pe os, o faci bucati si o prajesti in 40 g unt. Dupa ce s-a rumenit putin, adaugi o ceasca de apa, putina sare si fierbi inabusit, pana scade tot lichidul. Lasi sa se raceasca, apoi dai de doua ori prin masina de tocat. Speli merele, le tai un capac in dreptul cozii, scoti cat mai mult miez, fara sa spargi merele, apoi umpli cu carnea tocata. Le asezi intr-o cratita, cu capacul in sus. Zaharul il caramelizezi usor si stingi cu o ceasca de apa. Dai in 2-3 clocote, dupa care torni peste mere. Dai cratita la cuptor, la foc potrivit si o tii pana se inmoaie merele. Le servesti calde!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
chiftele

chiftele

Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele. Se amesteca carnea cu zarzavatul,

20 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Aurica Ardeleanu , 27 ianuarie 2014

    esti o mare inventatoare

  • Fara foto

    Luminita Nemtanu , 27 ianuarie 2014

    Va recomand cu caldura pentru copii. Eu am facut aseara si Teea a fost foarte incantata.Eu am fiert carnea, bucatelele de mar scoase le-am fiert si le-am taiat la robot impreuna cu carnea de pui, dupa care am calit compozitia cu putin unt. Si am pus putin oregano.Caramelul le da merelor un gust deosebit. Au iesit foarte bune. Teea a mancat aproape 2 mere.

  • ildy

    ildy (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    multumesc pentru apreciere Valentina...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

      Hmmm, ce arome si ce gusturi...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 12 mere
  • 400 g piept de pui
  • 80 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de ildy
Crema de zahar ars cu mere

Crema de zahar ars cu mere

Se curata merele si se taie felii potrivit de groase. Se caramelizeaza 200 g zahar si se prelinge

5 voturi    8 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Tort ''red velvet'' cu mouse de lamaie si garnitura de kiwi.

Tort ''red velvet'' cu mouse de lamaie si garnitura de kiwi.

Blat:Se amesteca faina cu sarea si cacaua.Se mixeaza untul,se adauga zaharul si se mixeaza in continuare

12 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri

ildy (Chef de cuisine)

multumesc pentru apreciere Valentina...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui cu legume