autor:

Doina  Varga

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Mezeluri pane cu branza topita

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g parizer, salam sau sunca, 4-5 felii de cascaval sau branza topita, 2 oua, 5 linguri pesmet, 4 linguri faina, 1 lingurita boia dulce, 150 ml ulei pentru prajit, cateva fire de patrunjel, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia.
Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mezeluri pane cu branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tartă cu pui şi smântână

Tartă cu pui şi smântână

Aluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna

40 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui Tandoori

Pui Tandoori

Pieptul de pui trebuie sa fie dezosat si fara piele. Il spalam, il tamponam cu un servet si il taiem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Rapid si gustos

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g parizer
  • salam sau sunca
  • 4-5 felii de cascaval sau branza topita
  • 2 oua
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Rapid si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde