autor:

Doina  Varga

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Mezeluri pane cu branza topita

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g parizer, salam sau sunca, 4-5 felii de cascaval sau branza topita, 2 oua, 5 linguri pesmet, 4 linguri faina, 1 lingurita boia dulce, 150 ml ulei pentru prajit, cateva fire de patrunjel, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia.
Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mezeluri pane cu branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu piure de cartofi

Ficatei de pasare cu piure de cartofi

Am pus la fiert cartofii cu putina sare. Dupa ce au fost gata, i-am dat la mixer si i-am amestecat

2 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Rapid si gustos

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g parizer
  • salam sau sunca
  • 4-5 felii de cascaval sau branza topita
  • 2 oua
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Rapid si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar