autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Mic dejun bogat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
un ou, 3-4 linguri ulei, 100 g carnat de casa, o lingura branza de oi, doua rosii shery, 3-4 batoane ardei rosu proaspat, mustar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Prajim carnatul foarte putin si oul ochi.Servim alaturi de branza de oi, cu legume si mustar dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun bogat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Parizerul se feliaza, i se indeparteaza membrana . Felia de parizer se aseaza intr-un bol si se modeleaza

13 voturi    9 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
oua ochi

oua ochi

Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Bun dar daca as reusi sa mananc macar un ou la micul dejun ar fi bine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Asa e. Si eu sunt de parere ca micul dejun trebuie sa fie consistent pentru a putea incepe o zi .

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Delicios ! Dupa un asemenea mic dejun, zau ca ai forta de munca toata ziua...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Un mic dejun gustos si satios!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Mic dejunul este f. importanat sa fie consistent, ne da putere de munca pana la amaiaz. Foarte bun ai pregatit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • un ou
  • 3-4 linguri ulei
  • 100 g carnat de casa
  • o lingura branza de oi
  • doua rosii shery
  • 3-4 batoane ardei rosu proaspat
  • mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mimi (Chef de cuisine)

Bun dar daca as reusi sa mananc macar un ou la micul dejun ar fi bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Ardei umplut cu cascaval si oua