autor:

emadina

» » Aperitive

Mic dejun cu de toate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa, felii de sunca de curcan, felii de cascaval Cheddar Gouda, 100 g unt, oua cate unul pt.fiecare portie, 100 g branza de vaci, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, pasta de masline, pasta de usturoi, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe fundul unui vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ felii de paine de secara unse cu unt,branza de vaci,sunca,cascaval,ardei si ceapa tocate marunt, apoi felii de paine cu pasta de masline si pasta de usturoi si deasupra oua batute,suc de rosii si verdeata (marar patrunjel).Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa
  • felii de sunca de curcan
  • felii de cascaval Cheddar Gouda
  • 100 g unt
  • oua cate unul pt.fiecare portie
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • pasta de masline
  • pasta de usturoi
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane