autor:

emadina

» » Aperitive

Mic dejun cu de toate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa, felii de sunca de curcan, felii de cascaval Cheddar Gouda, 100 g unt, oua cate unul pt.fiecare portie, 100 g branza de vaci, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, pasta de masline, pasta de usturoi, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe fundul unui vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ felii de paine de secara unse cu unt,branza de vaci,sunca,cascaval,ardei si ceapa tocate marunt, apoi felii de paine cu pasta de masline si pasta de usturoi si deasupra oua batute,suc de rosii si verdeata (marar patrunjel).Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

-Se curăță, se spală ceapa verde, ardeiul, pătrunjelul și se taie toate mărunt. -Se amestecă

7 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa
  • felii de sunca de curcan
  • felii de cascaval Cheddar Gouda
  • 100 g unt
  • oua cate unul pt.fiecare portie
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • pasta de masline
  • pasta de usturoi
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute