autor:

emadina

» » Aperitive

Mic dejun cu de toate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa, felii de sunca de curcan, felii de cascaval Cheddar Gouda, 100 g unt, oua cate unul pt.fiecare portie, 100 g branza de vaci, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, pasta de masline, pasta de usturoi, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe fundul unui vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ felii de paine de secara unse cu unt,branza de vaci,sunca,cascaval,ardei si ceapa tocate marunt, apoi felii de paine cu pasta de masline si pasta de usturoi si deasupra oua batute,suc de rosii si verdeata (marar patrunjel).Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu nuca si menta

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    2 comentarii
25h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa
  • felii de sunca de curcan
  • felii de cascaval Cheddar Gouda
  • 100 g unt
  • oua cate unul pt.fiecare portie
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • pasta de masline
  • pasta de usturoi
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU