autor:

emadina

» » Aperitive

Mic dejun cu de toate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa, felii de sunca de curcan, felii de cascaval Cheddar Gouda, 100 g unt, oua cate unul pt.fiecare portie, 100 g branza de vaci, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, pasta de masline, pasta de usturoi, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe fundul unui vas termorezistent uns cu grasime se pun alternativ felii de paine de secara unse cu unt,branza de vaci,sunca,cascaval,ardei si ceapa tocate marunt, apoi felii de paine cu pasta de masline si pasta de usturoi si deasupra oua batute,suc de rosii si verdeata (marar patrunjel).Se da la cuptor pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mingiute de orez cu cascaval

Mingiute de orez cu cascaval

Fierbeti laptele,adaugati sare si orezul,fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. Adaugati

3 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine de secara/paine integrala -atatea felii cate portii sunt la masa
  • felii de sunca de curcan
  • felii de cascaval Cheddar Gouda
  • 100 g unt
  • oua cate unul pt.fiecare portie
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • pasta de masline
  • pasta de usturoi
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mananci si cu ochii. Multumim. Deja astept dimineata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval