Ingrediente
- doua mere potrivit de mari, taiate rondele, - 15 feliute de salam uscat, - 9 feliute de cascaval, - un ardei gras verde taiat rondele, - doua rosii potrivit de mari taiate rondele, - trei oua, - un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
In tava captusita cu hartie de copt incepem montarea bazei norisorului. Prima data felii de mar, deasupra lor punem trei feliute de cascaval peste care asezam cu grija trei felii de ardei gras, o felie de rosie, 5 feliute de salam uscat, iar o feliuta de rosie.
Separam albusurile de galbenusuri cu grija pentru a nu sparge galbenusurile. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Din aceasta bezea, cu ajutorul unei linguri asezam pe fiecare turnulet un norisor pufos. In mijlocul fiecarui norisor facem o adancitura (tot cu ajutorul lingurei) in care turnam usor cate un galbenus.
Introducem apoi tava la cuptor, la foc moderat, pe raftul de sus. Lasam pana ce norisorul se bronzeaza frumos (aproximativ 15min).
Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Mic dejun puternic si bun.