Incingem cuptorul.
In tava captusita cu hartie de copt incepem montarea bazei norisorului. Prima data felii de mar, deasupra lor punem trei feliute de cascaval peste care asezam cu grija trei felii de ardei gras, o felie de rosie, 5 feliute de salam uscat, iar o feliuta de rosie.
Separam albusurile de galbenusuri cu grija pentru a nu sparge galbenusurile. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Din aceasta bezea, cu ajutorul unei linguri asezam pe fiecare turnulet un norisor pufos. In mijlocul fiecarui norisor facem o adancitura (tot cu ajutorul lingurei) in care turnam usor cate un galbenus.
Introducem apoi tava la cuptor, la foc moderat, pe raftul de sus. Lasam pana ce norisorul se bronzeaza frumos (aproximativ 15min).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii