Prima data ardeii se spala. Dupa care se taie rondele.
Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.
Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles, ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.
Dupa ce s-au prajit ouale, bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.
Cand sunt prajite ouale se pot servi. Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre... cum doriti.
Se pot servi imediat... pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii