Spaghetele se rup in bucatele potrivite ca marime si se pun la prajit in tigaie cu putin ulei, amestecand incontinuu. Cand spaghetele au capatat o culoare aurie se adauga zaharul, stafidele, nucile macinate, putina miere si apa cat sa le acopere. Daca este necesar se completeaza cu apa fierbinte pana ce spaghetele sunt fierte.
In loc de miere, stafide si nuci se poate pune branza.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii