autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2016

Ingrediente
Pentru marinarea muschiului:, 5 feliute muschiulet fraged de porc, 1 lingura de mustar Dijon, 1 lingura ulei de masline, sare, piper, 1 varf de cutit cimbru uscat, 1 varf de cutit boia de ardei dulce, Pentru restul preparatului:, 1 lipie, 4 bucati gogosar in otet, 3 frunze de salata verde, 1 castravete mic verde, 2-3 linguri boabe de porumb, Pentru dressing:, 1 lingura iaurt, 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita mustar Dijon, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte.
Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele.
Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi punem sare, piper, cimbrul si boiaua de ardei.
Le incorporam bine pe toate, punem bucatile de carne si le invartim bine.
Dam la frigider pentru o ora (eu l-am marinat de seara).
Dupa acest timp, incingem o tigaie grill, rumenim bucatile de carne pe ambele parti.
Le scoatem pe un tocator si le taiem bucati potrivite.
Salata o spalam, o scuturam bine de apa.
Castravele il curatam de coaja, il taiem in doua pe lungime, apoi il feliem.
Gogosarii ii taiem fasii.
Dressing-ul:
Intr-un bolisor amestecam iaurtul cu mustarul, uleiul de masline si invartim energic.
Ii dam gust cu sare si piper.
Incalzim usor lipia, o ungem cu jumatate din dressing.
Rupem bucatile de salata deasupra si boabele de porumb.
Asezam bucatile de carne, gogosarii, bucatile de castravete, apoi punem restul de dressing.
Impaturim usor intr-un capat, prindem cu o bucata de hartie de copt, o prindem bine intre maini si servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Piftie de curcan portionata

Piftie de curcan portionata

Se curata bine si se spala carnea. Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii,

64 voturi    18 comentarii
4h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru marinarea muschiului:
  • 5 feliute muschiulet fraged de porc
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit cimbru uscat
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • Pentru restul preparatului:
  • 1 lipie
  • 4 bucati gogosar in otet
  • 3 frunze de salata verde
  • 1 castravete mic verde
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • Pentru dressing:
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chiftelute din somn