autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Mic dejun incropit

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
2 portii de salata beof, un rulou din piept de pui, un castravete proaspat, o jumatate de ardel rosu, Ingredientele sunt pentru doua persoane

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

7 voturi

Mod de preparare

Cand in frigider au mai ramas putine preparate, putem sa le adunam si sa incropim un mic dejun consistent.
Asezam cate o portie de salata beof pe fiecare farfurie, ruloul feliat se imparte echitabil, legumele inveselesc aranjamentul si dau gust preparatelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun incropit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Foarte bun, hranitor.

  • mihaela idriceanu

    mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    ai dreptate cely,micul dejun trebuie sa fie cea mai consistenta masa a zilei! mm,ruloul ala,vreau si eu!!!

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    buna idee. felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Noi mancam dimineata mai consistent. Seara ceva mai usor.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte bun,dar nu e cam greu pentru micul dejun?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 portii de salata beof
  • un rulou din piept de pui
  • un castravete proaspat
  • o jumatate de ardel rosu
  • Ingredientele sunt pentru doua persoane

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun, hranitor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitive haioase din mezeluri si legume