In robotul de bucatarie se pun feliile de peste dupa ce-au fost in apa cu sare de bucatarie si lamaie-si le-am scurs de apa.
Se adauga la peste,ceapa usturuoiul,mirodeniile si pesmetul si in pulsuri se amesteca totul.Se adauga uleiul sarea si piper la nevoie si se amesteca inca putin in pulsuri.
Se transfera compozitia de peste in alt vas si se da la rece ptr o ora.
Dupa o ora se pregateste un platou si cu mainile putin umede facem mici potriviti din compozitia de peste.
Incalzim o tigaie antiadirenta bine si ungem cu putin ulei si prajim micii usor sa se rumeneasca dar sa nu se usuce.
Sint foarte gustosi si merg bine cu sos de tahini pregatit proaspat sau cu iaurt gros.
Se pot servi cu garnitura de cartofi,orez sau salata
verde.Se pot frige si la gratar.
Foarte gustosi,merita incercati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii