Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la scurs, apoi se curata de pielite si se taie in cuburi. Se trece carnea de 3-4 ori prin masina de tocat si se amesteca cu bicarbonatul, zeama strecurata de la usturoi, cimbru, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se da la rece pentru 3-4 ore. Cu mainile umezite, se ia cate o lingura de amestec si se formeaza mititeii. Se incinge gratarul sau tigaia si se frig mititeii uniform pe toate partile.
Pofta buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii