Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la scurs, apoi se curata de pielite si se taie in cuburi. Se trece carnea de 3-4 ori prin masina de tocat si se amesteca cu bicarbonatul, zeama strecurata de la usturoi, cimbru, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia si se da la rece pentru 3-4 ore. Cu mainile umezite, se ia cate o lingura de amestec si se formeaza mititeii. Se incinge gratarul sau tigaia si se frig mititeii uniform pe toate partile.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii