Curatati prazul, spalati-l si taiati-l in rondele subtiri. Curatati arpagicul si taiati-l felii. Razuiti si spalati midiile, amestecandu-le cu mana. Turnati vinul intr-o cratita cu fund gros, puneti cimbrul, piperati si puneti la fiert. Adaugati midiile, amestecati, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa se deschida timp de 8 minute, miscand des cratita.
Luati de pe foc, turnati sosul printr-o strecuratoare asezata deasupra unui vas si puneti-l deoparte.
Topiti untul in cratita cu pereti grosi, aruncati arpagicul inauntru si lasati-l sa se topeasca 2 minute,la foc mic apoi adaugati prazul. Sarati si piperati. Turnati sucul de midii strecurat si lasati sa fiarba timp de 5 minute, la foc potrivit.
Adaugati ardeii iuti taiati in fasii , patrunjelul spalat si taiat, apoi smantana. Amestecati si lasati la foc 2 min. Serviti imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii