Se pune uleiul de masline in tigaie la incalzit, se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat, se lasa putin sa se rumeneasca, adaugam rosiile date pe razatoare in prealabil, se adauga piperul negru, chilli, patrunjelul, sarea, vinul si se lasa la foc mic sa fiarba circa 3-4 minute. Deoparte avem midiile spalate bine pe care le adaugam in tigaie. Se amesteca, se lasa sa fiarba pina ce midiile se deschid, circa 7-8 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii