Într-o tigaie se căleşte ceapa, un pic, apoi se adaugă usturoiul zdrobit întreg(pui căţelul de usturoi pe blatul de lemn şi îi dai un pumn), carnea de miel şi rozmarinul.
Se lasă carnea să se călească un pic apoi se adugă vinul în două serii, câte jumătate de pahar.
Se sărează după gust.
Ouăle se bat cu sucul de lămâie.
Când carnea este fiartă se adaugă ouăle bătute cu sucul de lămâie şi se mai lasă pe foc pănă se cuagulează.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii