autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu lămâie şi ou

Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iunie 2006

Ingrediente
1 kg. carne de miel tăiată felii, 1 ceapă, 2 căţei usturoi, 1 rămurică rozmarin, 1 pahar vin alb sec, 3 ouă, 1 pahar suc de lămâie stors proaspăt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie se căleşte ceapa, un pic, apoi se adaugă usturoiul zdrobit întreg(pui căţelul de usturoi pe blatul de lemn şi îi dai un pumn), carnea de miel şi rozmarinul.
Se lasă carnea să se călească un pic apoi se adugă vinul în două serii, câte jumătate de pahar.
Se sărează după gust.
Ouăle se bat cu sucul de lămâie.
Când carnea este fiartă se adaugă ouăle bătute cu sucul de lămâie şi se mai lasă pe foc pănă se cuagulează.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu lămâie şi ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Spalam pulpele si le dezosam (eu am luat pielita jos de pe ele). Dupa ce le-am dezosat batem carnea

3 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne de miel tăiată felii
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 1 rămurică rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 3 ouă
  • 1 pahar suc de lămâie stors proaspăt
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete cu carne de pasare