Toate legumele taiate cuburi se pun intr-un vas pentru cuptor.
Costite de miel, dupa ce au fost tinute in apa rece cu otet (pentru a isi mai pierde din miros), sunt date in cateva clocote cu mirodenii peste (usturoi pisat, piper, oregano, sare, chimen maruntit). Se scurg de apa si se adauga peste legume intr-un vas termorezistent.
Se face un amestec de 1 pahar vin alb si 2 apa. Se toarna cate putin in tava din cand in cand pana este gata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii