Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste ingrediente, in ordinea urmatoare: la fund ceapa, apoi carnea, mararul, patrunjelul, ceapa verde, bucatelele de maruntaie, sare, piper, untul taiat in bucati, oasele si pesmetul presarat peste tot cuprinsul cratitei. Apoi se continua cu jumatatea a doua de material in aceeasi ordine. Se acopera si se fierbe la foc mic pe aragaz pina scade toata zeama lasata de carne si se zarzavaturi. Nu se pune deloc apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii