autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Miel cu marar si ceapa verde

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ miel partea din fata, coaste, git, picioare, cit mai multe oscioare, maruntaie, 1 farfurie adinca cu marar taiat marunt, 1 farfurie cu frunze de patrunjel, 1 farfurioara cu ceapa verde tocata, 1 farfurioara cu ceapa uscata taiata marunt, 30 gr. pesmet fin, ½ kg unt proaspat, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste ingrediente, in ordinea urmatoare: la fund ceapa, apoi carnea, mararul, patrunjelul, ceapa verde, bucatelele de maruntaie, sare, piper, untul taiat in bucati, oasele si pesmetul presarat peste tot cuprinsul cratitei. Apoi se continua cu jumatatea a doua de material in aceeasi ordine. Se acopera si se fierbe la foc mic pe aragaz pina scade toata zeama lasata de carne si se zarzavaturi. Nu se pune deloc apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • ½ miel partea din fata
  • coaste
  • git
  • picioare
  • cit mai multe oscioare
  • maruntaie
  • 1 farfurie adinca cu marar taiat marunt
  • 1 farfurie cu frunze de patrunjel
  • 1 farfurioara cu ceapa verde tocata
  • 1 farfurioara cu ceapa uscata taiata marunt
  • 30 gr. pesmet fin
  • ½ kg unt proaspat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui Shanghai