1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.(termostat 7-8)
2.Se curata cele 2 feluri de ceapa, se spala , se taie in doua si se pun intr-un vas.Se presara peste ele zahar, sare, piper,cimbru fin tocat,ulei(cca.2 linguri);se pune vasul in cuptor, timp de 15 minute.
3.Se sareaza si se pipereaza carnea,se unge pe ambele parti cu mustar,se presara pesmet si se frige 10 minute, pe foc mic, in 4-5 linguri de ulei pana se rumeneste .
4.Carnea se serveste cu compotul de ceapa si salata verde.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii