autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Miel cu mustar si compot de ceapa

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 4 fileuri din carne de miel,, 8 cepe-esalot,, 8 cepe obisnuite,, 1 manunchi de cimbru,, 1 lingura de mustar,, 4 linguri de pesmet,, 1 lingura de zahar,, ulei,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.(termostat 7-8)
2.Se curata cele 2 feluri de ceapa, se spala , se taie in doua si se pun intr-un vas.Se presara peste ele zahar, sare, piper,cimbru fin tocat,ulei(cca.2 linguri);se pune vasul in cuptor, timp de 15 minute.
3.Se sareaza si se pipereaza carnea,se unge pe ambele parti cu mustar,se presara pesmet si se frige 10 minute, pe foc mic, in 4-5 linguri de ulei pana se rumeneste .
4.Carnea se serveste cu compotul de ceapa si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu mustar si compot de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mâncare rece de iepure cu măsline

Mâncare rece de iepure cu măsline

Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se

5 voturi    0 comentarii
4h 5 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

16 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Savoarea compotului este data de salota, ceapa frantuzeasca, care este dulceaga ,dar are un gust inconfundabil.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Foarte buna, ma tenteaza combinatia cu compotul de ceapa.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 4 fileuri din carne de miel,
  • 8 cepe-esalot,
  • 8 cepe obisnuite,
  • 1 manunchi de cimbru,
  • 1 lingura de mustar,
  • 4 linguri de pesmet,
  • 1 lingura de zahar,
  • ulei,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Savoarea compotului este data de salota, ceapa frantuzeasca, care este dulceaga ,dar are un gust inconfundabil.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnaciori