1.Se preincalzeste cuptorul la 220*C.(termostat 7-8)
2.Se curata cele 2 feluri de ceapa, se spala , se taie in doua si se pun intr-un vas.Se presara peste ele zahar, sare, piper,cimbru fin tocat,ulei(cca.2 linguri);se pune vasul in cuptor, timp de 15 minute.
3.Se sareaza si se pipereaza carnea,se unge pe ambele parti cu mustar,se presara pesmet si se frige 10 minute, pe foc mic, in 4-5 linguri de ulei pana se rumeneste .
4.Carnea se serveste cu compotul de ceapa si salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii