Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca cu un servet, dupa care se taie in bucatele mici;
Acestea se pun la inabusit in ulei, iar cand s-au rumenit, se adauga faina, se amesteca, dupa care se stinge cu bulion si apa lasandu-se la fiert;
Cand carnea este aproape fiarta, se agauga prazul taiat bucati de 3-4 cm si maslinele, dupa ce in prealabil le-am oparit cateva minute;
Se adauga sare, piper, nucsoara si se continua fieberea la foc mic, iar cu 10 minute inainte de a fi gata se pune la cuptor.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii