autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu sos de oua si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru sos - 4 oua fierte tari, , 150 g branza feta (sau telemea), , 50 g masline verzi fara samburi, , 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca, , 3 linguri ulei de masline, , sare,, piper., Pentru friptura: 4 cotlete de miel, , sare, , piper, , 3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ouale de coaja si se taie cubulete. Branza se rupe bucatele, iar maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate, se adauga frunzele de papadie si cele 3 linguri cu ulei si se condimenteaza sosul cu sare si piper.
Se freaca cele 4 cotlete de miel cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu sosul de oua si branza, eventual cu lipie crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sos de oua si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru sos - 4 oua fierte tari
  • 150 g branza feta (sau telemea)
  • 50 g masline verzi fara samburi
  • 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper.
  • Pentru friptura: 4 cotlete de miel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rendang (cu rasol de oaie)