autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu sos de oua si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru sos - 4 oua fierte tari, , 150 g branza feta (sau telemea), , 50 g masline verzi fara samburi, , 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca, , 3 linguri ulei de masline, , sare,, piper., Pentru friptura: 4 cotlete de miel, , sare, , piper, , 3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ouale de coaja si se taie cubulete. Branza se rupe bucatele, iar maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate, se adauga frunzele de papadie si cele 3 linguri cu ulei si se condimenteaza sosul cu sare si piper.
Se freaca cele 4 cotlete de miel cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu sosul de oua si branza, eventual cu lipie crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sos de oua si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

Pregatim frunzele de vita de vie asa: intrun cratit punem apa la clocotit si oparim frunzele(se introduc

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de porc si paste

Tocanita cu carne de porc si paste

carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins. se amesteca continu

8 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru sos - 4 oua fierte tari
  • 150 g branza feta (sau telemea)
  • 50 g masline verzi fara samburi
  • 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper.
  • Pentru friptura: 4 cotlete de miel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Musaca cu carne si cartofi