autor:

» » Mancaruri cu carne

Miel cu sos de oua si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru sos - 4 oua fierte tari, , 150 g branza feta (sau telemea), , 50 g masline verzi fara samburi, , 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca, , 3 linguri ulei de masline, , sare,, piper., Pentru friptura: 4 cotlete de miel, , sare, , piper, , 3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ouale de coaja si se taie cubulete. Branza se rupe bucatele, iar maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate, se adauga frunzele de papadie si cele 3 linguri cu ulei si se condimenteaza sosul cu sare si piper.
Se freaca cele 4 cotlete de miel cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu sosul de oua si branza, eventual cu lipie crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sos de oua si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru sos - 4 oua fierte tari
  • 150 g branza feta (sau telemea)
  • 50 g masline verzi fara samburi
  • 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper.
  • Pentru friptura: 4 cotlete de miel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Costita pe pat de varza dulce in vas roman