autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu sos de oua si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, Pentru sos - 4 oua fierte tari, , 150 g branza feta (sau telemea), , 50 g masline verzi fara samburi, , 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca, , 3 linguri ulei de masline, , sare,, piper., Pentru friptura: 4 cotlete de miel, , sare, , piper, , 3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ouale de coaja si se taie cubulete. Branza se rupe bucatele, iar maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate, se adauga frunzele de papadie si cele 3 linguri cu ulei si se condimenteaza sosul cu sare si piper.
Se freaca cele 4 cotlete de miel cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu sosul de oua si branza, eventual cu lipie crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu sos de oua si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Tocana de miel cu smantana si mamaliguta

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cotlet cu ciuperci la cuptor

Cotlet cu ciuperci la cuptor

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Ardeiul kapia

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • Pentru sos - 4 oua fierte tari
  • 150 g branza feta (sau telemea)
  • 50 g masline verzi fara samburi
  • 1 lingura frunze de papadie taiate cu foarfeca
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper.
  • Pentru friptura: 4 cotlete de miel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania