Pune carnea taiata la foc cu unt,ceapa taiata in felii,morcovi,coaja de lamaie si cu nitica zeama.Dupa ce carnea s-a fript,o scoti si pui o lingura de faina in cratita,iar dupa ce faina s-a rumenit,torni 1 lingura,2 de zeama ca sa faci un sos rumen,dar nu prea gros.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii