Pune carnea taiata la foc cu unt,ceapa taiata in felii,morcovi,coaja de lamaie si cu nitica zeama.Dupa ce carnea s-a fript,o scoti si pui o lingura de faina in cratita,iar dupa ce faina s-a rumenit,torni 1 lingura,2 de zeama ca sa faci un sos rumen,dar nu prea gros.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii