autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Miel cu spanac la tigaie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 lingurite ulei de masline, 6 cepe verzi, taiate fin, 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri, 2 ardei grasi galbeni, taiati betisoare, 450 g file de miel fara os, taiat fasii, 1 ¼ cana rosii taiate, din conserva, ¾ linguri ta sare, ¾ lingurita ghimbir macinat, 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat, dezghetat si scurs, ¾ cana iaurt simplu degresat, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se tin pe foc, amestecand des, 2 minute sau pana cand ceapa devine frageda.

Se mareste putin focul, se adauga ardeiul gras si se tine pe foc 2 minute sau pana devine crocant-fraged. Se adauga mielul, rosiile si ghimbirul si se mai tin pe foc 3-4 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.

Se adauga spanacul si se tine pe foc 2 minute sau pana se incalzeste si devine fraged.

Intr-un castronel, se amesteca iaurtul si faina. Se adauga in cratita, se amesteca si se tin pe foc 2 minute sau pana se absorb bine in spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu spanac la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se toaca prin sita mare carnea de porc si se amesteca cu ceapa, orezul, condimentele, dupa care umplem

1 vot    1 comentariu
3h 50 min
Mancaruri cu carne
Clatite brasovene cu ficatei de pui

Clatite brasovene cu ficatei de pui

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt. Ceapa

11 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 6 cepe verzi
  • taiate fin
  • 3 catei de usturoi
  • taiati felii subtiri
  • 2 ardei grasi galbeni
  • taiati betisoare
  • 450 g file de miel fara os
  • taiat fasii
  • 1 ¼ cana rosii taiate
  • din conserva
  • ¾ linguri ta sare
  • ¾ lingurita ghimbir macinat
  • 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat
  • dezghetat si scurs
  • ¾ cana iaurt simplu degresat
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Lasagna