autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Miel la tigaie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 lingurite ulei de masline, 6 cepe verzi, taiate fin, 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri, 2 ardei grasi galbeni, taiati betisoare, 450 g file de miel fara os, taiat fasii, 1 ¼ cana rosii taiate, din conserva, ¾ linguri ta sare, ¾ lingurita ghimbir macinat, 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat, dezghetat si scurs, ¾ cana iaurt simplu degresat, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se tin pe foc, amestecand des, 2 minute sau pana cand ceapa devine frageda.
2 Se mareste putin focul, se adauga ardeiul gras si se tine pe foc 2 minute sau pana devine crocant-fraged. Se adauga mielul, rosiile si ghimbirul si se mai tin pe foc 3-4 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
3 Se adauga spanacul si se tine pe foc 2 minute sau pana se incalzeste si devine fraged.
4 Intr-un castronel, se amesteca iaurtul si faina. Se adauga in cratita, se amesteca si se tin pe foc 2 minute sau pana se absorb bine in spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie bucati potrivite. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Carnea se asaza

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 6 cepe verzi
  • taiate fin
  • 3 catei de usturoi
  • taiati felii subtiri
  • 2 ardei grasi galbeni
  • taiati betisoare
  • 450 g file de miel fara os
  • taiat fasii
  • 1 ¼ cana rosii taiate
  • din conserva
  • ¾ linguri ta sare
  • ¾ lingurita ghimbir macinat
  • 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat
  • dezghetat si scurs
  • ¾ cana iaurt simplu degresat
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana