autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Miel la tigaie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
2 lingurite ulei de masline, 6 cepe verzi, taiate fin, 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri, 2 ardei grasi galbeni, taiati betisoare, 450 g file de miel fara os, taiat fasii, 1 ¼ cana rosii taiate, din conserva, ¾ linguri ta sare, ¾ lingurita ghimbir macinat, 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat, dezghetat si scurs, ¾ cana iaurt simplu degresat, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se tin pe foc, amestecand des, 2 minute sau pana cand ceapa devine frageda.
2 Se mareste putin focul, se adauga ardeiul gras si se tine pe foc 2 minute sau pana devine crocant-fraged. Se adauga mielul, rosiile si ghimbirul si se mai tin pe foc 3-4 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
3 Se adauga spanacul si se tine pe foc 2 minute sau pana se incalzeste si devine fraged.
4 Intr-un castronel, se amesteca iaurtul si faina. Se adauga in cratita, se amesteca si se tin pe foc 2 minute sau pana se absorb bine in spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie bucati potrivite. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Carnea se asaza

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Pasti
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 6 cepe verzi
  • taiate fin
  • 3 catei de usturoi
  • taiati felii subtiri
  • 2 ardei grasi galbeni
  • taiati betisoare
  • 450 g file de miel fara os
  • taiat fasii
  • 1 ¼ cana rosii taiate
  • din conserva
  • ¾ linguri ta sare
  • ¾ lingurita ghimbir macinat
  • 2 pachete (300 g fiecare) de spanac tocat inghetat
  • dezghetat si scurs
  • ¾ cana iaurt simplu degresat
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Limba cu praz si masline