Se amesteca uleiul, usturoiul, otetul balsamic si menta. Se asezoneaza cu sare si piper si se toarna intr-un vas non-metalic. Se adauga fripturile si se intorc pe o parte si pe alta parte ca sa se marineze bine. Se acopera si se lasa la marinat o ora( daca timpul ne permite). Se scoate fripturile de la marinat, se pun pe gratar si se frig 3-4 minute pe fiecare parte sau pina cind consideram ca sunt bine facute. Se servesc cu salata de rosii si lipie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii