Se amesteca uleiul, usturoiul, otetul balsamic si menta. Se asezoneaza cu sare si piper si se toarna intr-un vas non-metalic. Se adauga fripturile si se intorc pe o parte si pe alta parte ca sa se marineze bine. Se acopera si se lasa la marinat o ora( daca timpul ne permite). Se scoate fripturile de la marinat, se pun pe gratar si se frig 3-4 minute pe fiecare parte sau pina cind consideram ca sunt bine facute. Se servesc cu salata de rosii si lipie.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii