autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Miel Pane

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Ingrediente
Una pulpa de miel din spate si nu spata din fata,, faina de grau,, pesmet, boia iute sau dulce ,, piper,, sare ,, Fulgi de porumb,, ulei 150 ml

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam pulpa de miel de surplusul de grasimi si pielite cera ne deranjeaza,scoatem osul deoparte cu atentie sa nu depreciem calitatea carnii ramase.
Bucata de carne rezultata o taien transversal la latime de 1 cm,si fiind frageda nu o batem ca de obicei.
Asezonam cu sare si piper si o lasam deoparte.
Pesmetul si fulgii de porumb impreuna cu boiaua facem un amestec intr-o farfurie.In alta farfurie faina de grau iar in cea de a treia ouale batute pana la spuma.
Trecem bucata de carne prin faina ,prin ou,prin amestecul de pesmet si fulgi ,apoi in tigaia incinsa cu ulei le prajim pe o parte si alta.Alaturi de alte retete nu fac altceva decat sa devina un deliciu culinar la ceas de sarbatoare.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel Pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de miel pane

Coaste de miel pane

Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele

1 vot    1 comentariu
20 min
Fripturi
Pui dulce-acrisor

Pui dulce-acrisor

Intr-o cratita incapatoare adaugam mirodeniile (chimen,scortisoara,cuisoare), ceapa tocata in bucati

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2013

    Reteta am gasito intr-o colindatura a mea de la Herculane spre coama Domogletului. M-am inchinat in fata gospodarului care a pus pe masa asa pregateala de miel de nu-mi venea sa cred . Moale ,pofos si zemos ,o minune a dumnezeirii de pe acest pamant.Alaturi un castron cu oua vopsite si ceva mizilicuri de casa .O carafa de vin de cel vechiu si un sip cu rachie mai alaturi de bucate . Iar de jur imprejur ,falnicul munte,grandios ,parca ne da binete si poate ne-ar fi spus mai multe de i-am fi inteles graiul si adierile de vant

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Una pulpa de miel din spate si nu spata din fata,
  • faina de grau,
  • pesmet
  • boia iute sau dulce ,
  • piper,
  • sare ,
  • Fulgi de porumb,
  • ulei 150 ml

Raporteaza reteta

CHEF DAN

CHEF DAN (Chef de cuisine)

Reteta am gasito intr-o colindatura a mea de la Herculane spre coama Domogletului. M-am inchinat in fata gospodarului care a pus pe masa asa pregateala de miel de nu-mi venea sa cred . Moale ,pofos si zemos ,o minune a dumnezeirii de pe acest pamant.Alaturi un castron cu oua vopsite si ceva mizilicuri de casa .O carafa de vin de cel vechiu si un sip cu rachie mai alaturi de bucate . Iar de jur imprejur ,falnicul munte,grandios ,parca ne da binete si poate ne-ar fi spus mai multe de i-am fi inteles graiul si adierile de vant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Dovlecei umpluti