autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Miel Pane

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2013

Ingrediente
Una pulpa de miel din spate si nu spata din fata,, faina de grau,, pesmet, boia iute sau dulce ,, piper,, sare ,, Fulgi de porumb,, ulei 150 ml

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam pulpa de miel de surplusul de grasimi si pielite cera ne deranjeaza,scoatem osul deoparte cu atentie sa nu depreciem calitatea carnii ramase.
Bucata de carne rezultata o taien transversal la latime de 1 cm,si fiind frageda nu o batem ca de obicei.
Asezonam cu sare si piper si o lasam deoparte.
Pesmetul si fulgii de porumb impreuna cu boiaua facem un amestec intr-o farfurie.In alta farfurie faina de grau iar in cea de a treia ouale batute pana la spuma.
Trecem bucata de carne prin faina ,prin ou,prin amestecul de pesmet si fulgi ,apoi in tigaia incinsa cu ulei le prajim pe o parte si alta.Alaturi de alte retete nu fac altceva decat sa devina un deliciu culinar la ceas de sarbatoare.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel Pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de miel pane

Coaste de miel pane

Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele

1 vot    1 comentariu
20 min
Fripturi
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2013

    Reteta am gasito intr-o colindatura a mea de la Herculane spre coama Domogletului. M-am inchinat in fata gospodarului care a pus pe masa asa pregateala de miel de nu-mi venea sa cred . Moale ,pofos si zemos ,o minune a dumnezeirii de pe acest pamant.Alaturi un castron cu oua vopsite si ceva mizilicuri de casa .O carafa de vin de cel vechiu si un sip cu rachie mai alaturi de bucate . Iar de jur imprejur ,falnicul munte,grandios ,parca ne da binete si poate ne-ar fi spus mai multe de i-am fi inteles graiul si adierile de vant

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Una pulpa de miel din spate si nu spata din fata,
  • faina de grau,
  • pesmet
  • boia iute sau dulce ,
  • piper,
  • sare ,
  • Fulgi de porumb,
  • ulei 150 ml

Raporteaza reteta

CHEF DAN

CHEF DAN (Chef de cuisine)

Reteta am gasito intr-o colindatura a mea de la Herculane spre coama Domogletului. M-am inchinat in fata gospodarului care a pus pe masa asa pregateala de miel de nu-mi venea sa cred . Moale ,pofos si zemos ,o minune a dumnezeirii de pe acest pamant.Alaturi un castron cu oua vopsite si ceva mizilicuri de casa .O carafa de vin de cel vechiu si un sip cu rachie mai alaturi de bucate . Iar de jur imprejur ,falnicul munte,grandios ,parca ne da binete si poate ne-ar fi spus mai multe de i-am fi inteles graiul si adierile de vant

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe