Reteta postata pe: 22 aprilie 2009
Ingrediente
pentru alauat, forme de mei, 400 g faiana, 1 plic drojdie, esenta de portocale, 100 g zahar, 1 praf de sare, 200 ml lapte caldut, 3 oua, 120 g unt moale, 100 g mogdale tocate, insiropat si decor:, sucul de la 2 portocale mici
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se framinta aluatul , se acopera si se lasa sa creasca 30 min. Aluatul se imparte in doua si se introduce in forme unse, pina 3/4 din forma . Se lasa sa creasca 30 min. Se coc 45 min la 180 grdare C. Se inteapa si se insiropeaza . Reci, se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mielusei zemosi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate