Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod,contine vitaminele C, B1, B2, B5, si nu in ultimul rand caroten.Este hranitoare,revitalizanta si are o valoare terapeutica ridicata.
Mierea de albine preparata cu miez de nuca in afara faptului ca are un gust si o aroma deosebita se poate consuma si in scop terapeutic cate o lingurita dimineata pe stomacul gol. Poate fi folosita cu mare succes la clatite,la prajituri...
Se pune pana la jumatatea borcanului miez de nuca,dupa care se toarna incet ,incet mierea,se infileteaza bine capacul si se va tine cateva minute borcanul intors pentru a se amesteca bine.Se pastreaza bine atat in camara cat si in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii