Migdalate ciocolatoase cu nuca de cocos

Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Migdalate ciocolatoase cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 1 albus de ou
  • un praf de sare
  • 75 g faina de migdale
  • 75 g zahar pudra
  • 1 lingura de cafea solubila (fara cofeina)
  • laptele de la o nuca de cocos
  • 2 linguri pudra de roscove (sau cacao)
  • 1 lingura de nuca de cocos deshidratata
  • decor:
  • nuca de cocos deshidratata
  • miez de migdale

Mod de preparare

Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.

Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste si se obtine o bezea.

Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura pana se obtine un amestec omogen.

Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoare de marimea unei nuci, modelate cu mana umeda, se trec prin nuca deshidratata de cocos si se decoreaza cu miez de migdala. Se asaza in tava si se coc in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10, la foc moderat. Sunt delicioase, ciocolatoase, asemanatoare cu trufele de ciocolata. Un desert delicios pentru orice ocazie!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura