Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.
Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.
Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste si se obtine o bezea.
Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura pana se obtine un amestec omogen.
Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoare de marimea unei nuci, modelate cu mana umeda, se trec prin nuca deshidratata de cocos si se decoreaza cu miez de migdala. Se asaza in tava si se coc in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10, la foc moderat. Sunt delicioase, ciocolatoase, asemanatoare cu trufele de ciocolata. Un desert delicios pentru orice ocazie!
Pofta buna!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu