Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.
Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.
Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste si se obtine o bezea.
Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura pana se obtine un amestec omogen.
Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoare de marimea unei nuci, modelate cu mana umeda, se trec prin nuca deshidratata de cocos si se decoreaza cu miez de migdala. Se asaza in tava si se coc in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10, la foc moderat. Sunt delicioase, ciocolatoase, asemanatoare cu trufele de ciocolata. Un desert delicios pentru orice ocazie!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii