autor:

DINCA

» » Prajituri

Prajitura Miharti

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
Pandispan: - 7 oua, - 7 linguri zahar, - 7 linguri faina, - 7 linguri ulei, , Crema: - 6 galbenusuri, - 8 linguri de zahar, - 1 litru lapte, - 8 linguri faina, - 10 pliculete zahar vanilat, - 1 pachet margarina, , bezea: - 6 albusuri, - 9 linguri zahar, - 9 linguri zahar pentru ars .

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si uleiul.Se coace la foc potrivit intr o tava tapetata cu ulei si faina.



PENTRU CREMA:Se separa ouale,albusurile de galbenusuri.Laptele se pune la foc impreuna cu galbenusurile,zaharul,faina.Se amesteca cu telul pana se ingroase.Se lasa sa se racoreasca si se adauga margarina la temperetura camerei.Dupa ce s a racit de tot se pune zaharul vanilat.



Bezeaua: Albusurile ramase se bat spuma cu 9 linguri de zahar.Alte 9 linguri de zahar se ard si se adauga la bezea amestecand foarte repede alfel se intareste.



Asamblare prajitura: Se taie pandispanul pe lung in doua si se fac doua foi care se umplu cu crema. Bezeaua se pune deasupra.Dupa preferinta o puteti orna cu trandafirasi, margarete,nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Miharti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu prune si nuca

Prajitura cu prune si nuca

Blatul: Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul. Incorporam untul taiat cubulete, de la temperatura

4 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri
Nuci

Nuci

Se freaca margarina cu zaharul pina devine spuma apoi se pun ouale,o lingura amoniac stins in lapte,apoi

15 voturi    16 comentarii
1h 50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • DINCA

    DINCA (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    Este foarte delicioasa! Merita sa incercati.

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    bun, bunut

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pandispan: - 7 oua
  • - 7 linguri zahar
  • - 7 linguri faina
  • - 7 linguri ulei
  • Crema: - 6 galbenusuri
  • - 8 linguri de zahar
  • - 1 litru lapte
  • - 8 linguri faina
  • - 10 pliculete zahar vanilat
  • - 1 pachet margarina
  • bezea: - 6 albusuri
  • - 9 linguri zahar
  • - 9 linguri zahar pentru ars .

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate
Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DINCA (Chef de cuisine)

Este foarte delicioasa! Merita sa incercati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Briose de vanilie cu ciocolata in interior