Mile in ulei de masline si oregano

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg carene de miel
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 3/4 ceasca vin
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie bucati mici. Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare si se prajeste carnea pe toate partile pina se rumeneste bine.Se toarna vinul peste carne, se presara oregano, sarea, piperul, se aduga doua cesti de apa. Se pune capaculsi se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 50 de min. Se verifica din cind in cind daca nu s-a evaporat apa de tot. lanevoie se mai adauga putin apa.Se serveste fierbine cu cartofi si salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise