Se spala carnea si se taie bucati mici. Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare si se prajeste carnea pe toate partile pina se rumeneste bine.Se toarna vinul peste carne, se presara oregano, sarea, piperul, se aduga doua cesti de apa. Se pune capaculsi se lasa sa fiarba inabusit la foc mic 50 de min. Se verifica din cind in cind daca nu s-a evaporat apa de tot. lanevoie se mai adauga putin apa.Se serveste fierbine cu cartofi si salata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii