1. Se spala zmeura si se scurge bine de apa. Se asaza intr-o sita deasupra unui bol. Se preseaza cu spatele lingurii pt.a obtine un \"sos\" de zmeura. Se lasa deoparte. Se arunca resturile de fructe din sita.
2. Se curata si taie fructul de mango. Se paseaza cu o furculita sau cu un tel. Se pune intr-o sita deasupra unui bol si se paseaza la fel ca zmeura.
3. Se toarna laptele in patru pahare inalte. Se adauga cate o lingura de miere si una de pudra de milkshake de banane in fiecare pahar. Apoi, cu o furculita, se adauga si se omogenizeaza 2 globuri de inghetata in fiecare pahar.
4. Se adauga cate un sfert din sucul de mango in fiecare pahar si apoi cate un sfert din sosul de zmeura. Se decoreaza cu ciocolata si se serveste cu o lingurita cu coada lunga.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii