autor:

Epure Mariana

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Milky la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 litru lapte degresat, sare,, cimbru si patrunjel verde, un piept de pui, 3 cartofi maricei galbeni, 2 graunti de usturoi, 1 cubulet de unt Albalact, 1 lingura de vin alb, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 praf de curry, 1 lingurita de parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie wedges, adica sferturi maricele.Apoi se pun intr-un castron nemetalic cu lapte, cimbru si un graunte de usturoi.Pieptul de pui se spala, se taie bucatele si se pune si el intr-un castron de plastic cu lapte, sare, piper, un praf de curry, o lingura vin alb, 1 lingurita zeama de lamaie si un graunte de usturoi.Incingem tigaile Doubletta fiecare pe un ochi de aragaz si punem intr-una pieptul de pui (scurs fara laptele in care a stat) si in cealalta cartofii scursi si ei de lapte.Se pune in ficare tigaie o jumatate de ceasca de apa. Se acopera tigaia adanca cu puiul cu capacul de iena si cea joasa cu capacul sita.Mai amestecam din cand in cand cu o lingura nemetalica.Spre sfarsit adaugam cubuletul de unt la cartofi si patrunjelul verde tocat marunt si oprim focul.lasam sa mai stea asa sa se inmoaie untul.Se servesc calzi alaturi de pieptul de pui.Pipetul de pui e gata cand se albeste bine si incepe sa se rumeneasca.Puteti unge cu o pensula inmuiata in ulei de masline bucatile in exterior.Se servesc cu putin parmezan deasupra, suvite de ardei rosu si o impletitura de cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Milky la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez la tigaie

Orez la tigaie

Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Intre timp se spala legumele si se taie julien. Sunca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • amic

    amic (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2011

    Mariana mama, asta trebuie sa fie o reteta excelenta. Mniam, mniammmm! Dar te rog acum, descurca nitel problema cratitelor si capacelor, in text si in poze, ca tare-s incurcate.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Super, super!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 litru lapte degresat
  • sare,
  • cimbru si patrunjel verde
  • un piept de pui
  • 3 cartofi maricei galbeni
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 cubulet de unt Albalact
  • 1 lingura de vin alb
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 praf de curry
  • 1 lingurita de parmezan ras

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

amic (Chef de cuisine)

Mariana mama, asta trebuie sa fie o reteta excelenta. Mniam, mniammmm! Dar te rog acum, descurca nitel problema cratitelor si capacelor, in text si in poze, ca tare-s incurcate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor