Milky la Doubletta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Milky la Doubletta

Ingrediente

  • 1/2 litru lapte degresat
  • sare,piper, cimbru si patrunjel verde
  • un piept de pui
  • 3 cartofi maricei galbeni
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 cubulet de unt Albalact
  • 1 lingura de vin alb
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 praf de curry
  • 1 lingurita de parmezan ras

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie wedges, adica sferturi maricele.Apoi se pun intr-un castron nemetalic cu lapte, cimbru si un graunte de usturoi.Pieptul de pui se spala, se taie bucatele si se pune si el intr-un castron de plastic cu lapte, sare, piper, un praf de curry, o lingura vin alb, 1 lingurita zeama de lamaie si un graunte de usturoi.Incingem tigaile Doubletta fiecare pe un ochi de aragaz si punem intr-una pieptul de pui (scurs fara laptele in care a stat) si in cealalta cartofii scursi si ei de lapte.Se pune in ficare tigaie o jumatate de ceasca de apa. Se acopera tigaia adanca cu puiul cu capacul de iena si cea joasa cu capacul sita.Mai amestecam din cand in cand cu o lingura nemetalica.Spre sfarsit adaugam cubuletul de unt la cartofi si patrunjelul verde tocat marunt si oprim focul.lasam sa mai stea asa sa se inmoaie untul.Se servesc calzi alaturi de pieptul de pui.Pipetul de pui e gata cand se albeste bine si incepe sa se rumeneasca.Puteti unge cu o pensula inmuiata in ulei de masline bucatile in exterior.Se servesc cu putin parmezan deasupra, suvite de ardei rosu si o impletitura de cascaval.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise