In uleiul incins se calesc ceapa si usturoiul taiate fin pana cand capata o culoare deschisa, apoi se adauga curry, se amesteca si se stinge cu apa.
Carnea se taie bucatele si se pune intr-o oala (yena) impreuna cu piperul boabe si dafinul iar pe deasupra se toarna sosul curry.
Se da la cuptor timp de 2 ore la 150°.
La sfarsit se adauga restul ingredientelor si se mai lasa inca o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii