autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

mincare caraibiana.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de carne de porc slaba, -3 linguri de ulei, -2 cepe, -2 catei de usturoi, -3 linguri de curry, -10 boabe de piper, -4 foi de dafin, -1 lingura sare, -2 cani de apa, -3 linguri de otet, -3 tomate decojite, -3 banane, -50g stafide, -1 mar, -1 lingurita de ghimber, -1 varf de cutit de piper Cayan

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

In uleiul incins se calesc ceapa si usturoiul taiate fin pana cand capata o culoare deschisa, apoi se adauga curry, se amesteca si se stinge cu apa.
Carnea se taie bucatele si se pune intr-o oala (yena) impreuna cu piperul boabe si dafinul iar pe deasupra se toarna sosul curry.
Se da la cuptor timp de 2 ore la 150°.
La sfarsit se adauga restul ingredientelor si se mai lasa inca o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "mincare caraibiana." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul

6 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    marita28 (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Daca timpul de preparare este de 2 ore, as vrea sa stiu cum se mai lasa inca o ora dupa ce se pun restul ingredientelor : tot in cuptor la aceeasi temperatura sau se stinge focul? Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc slaba
  • -3 linguri de ulei
  • -2 cepe
  • -2 catei de usturoi
  • -3 linguri de curry
  • -10 boabe de piper
  • -4 foi de dafin
  • -1 lingura sare
  • -2 cani de apa
  • -3 linguri de otet
  • -3 tomate decojite
  • -3 banane
  • -50g stafide
  • -1 mar
  • -1 lingurita de ghimber
  • -1 varf de cutit de piper Cayan

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Fara foto

marita28 (Chef de cuisine)

Daca timpul de preparare este de 2 ore, as vrea sa stiu cum se mai lasa inca o ora dupa ce se pun restul ingredientelor : tot in cuptor la aceeasi temperatura sau se stinge focul? Multumesc.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vita / Stoofvlees