autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
1 kg ardei gras si capia copti, 1 kg pulpe de pui, 2 cepe, ulei, 750 ml suc de rosii, sare, piper, ardei iute, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba culoarea, se adauga ardeii copti taiati cubulete, condimentele si sucul de rosii.
Se lasa sa dea un clocot pe aragaz si apoi se desarta intr-un vas ceramic si se baga la cuptor pentru 30 de minute, ca sa mai scada putin .
Se serveste cu mamaliguta sau cu orez alaturi, e o bunatate !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de ardei copti cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de piept de curcan

Rulada de piept de curcan

Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
aripioare  crocante la ceaun

aripioare crocante la ceaun

aripioarele se pirlesc apoi se spala cu apa rece ,le punem intr-un vas si le amestecam cu sare ,piper,boia

15 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Ma omori cu zile..............inghit in sec la cat de bine arata si la cat de bune trebuie sa fie.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi place cu ardei copti orice mancare. Arata tare bine!

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Camelia, ma bucur ca v-a placut si sa va fie de bine !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Felicitari ! o mancare foarte gustoasa.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte fina si aromata reteta .Si ce bine arata!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Cu siguranta ti-a iesit delicioasa!!!!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Ce bine arata ! Si ce buni sunt ardeii copti !!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      f.bun,merita incercat!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      O mancare foarte gustoasa! Ardeii copti dau mancarii un plus de savoare! Prezentare frumoasa!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Arata bine tare,o sa o pregatesc cat de curand...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte bun!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Vii rar, da bine! Foarte buna mancarica!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      arata forte bine super

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras si capia copti
  • 1 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • ulei
  • 750 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Ma omori cu zile..............inghit in sec la cat de bine arata si la cat de bune trebuie sa fie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura de porc la ceaun