Mincare de conopida

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Mincare de conopida

Ingrediente

  • 3 pulpe
  • 3 conopide
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel.

Mod de preparare

Spalam pulpele(le putem curata de piele) si le prajim.Intre timp desfacem conopida in buchetele si o oparim de 2 ori,apoi adaugam carnea si punem apa(eu pun 2 cani la inceput si mai adaug daca e nevoie dupa ce se inmoaie conopida).Dupa ce s-a facut conopida pun bulionul,sarea si piperul,mai las 10 minute si o iau de pe foc si pun patrunjelul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor